کاشت مو یکی از انواع تکنیکهای زیبایی است که در رفع انواع طاسی کاربرد دارد. سازوکار این متد با انتقال تمام ریشههای پیوندی مو از بانک مو به محل طاسی میباشد. در این پست با شرح فرآیند کاشت مو و هزینه کاشت مو با ما همراه باشید.
کاشت مو چیست؟
با گذر زمان و تحت تاثیر عوامل مختلف مانند عوامل ژنتیکی و ارثی ممکن است دچار ریزش مو و طاسی شویم. از جمله فاکتورهای مهم در کاشت مو، هزینههای جانبی آن است. در ادامه پروسه و هزینههای جانبی آن در این مقاله شرح داده خواهد شد.
نواحی مناسب برای برداشت گرافتها از بانک مو معمولا پشت گوشها، قفسهی سینه و به طور کلی نواحی با موی ضخیم است. فرآیند کاشت مو با سه مرحله برداشت فولیکولار، آماده سازی گرافتها و کاشت گرافتها صورت میگیرد.
بهترین زمان کاشت مو
کارشناسان ثابت کردند که در سنین کمتر، میزان اثر کاشت مو بیشتر است. پس توصیه میکنیم در زمانیکه هنوز موها کامل نریخته است، اقدام به کاشت مو کرد. بهترین زمان کاشت مو، در سالهای جوانی است که موهای پشت سر ضخیم تر و مقاومتر هستند.
انواع روشهای کاشت مو
از جمله روشهای رایج در کاشت مو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
میکرو گرافت/ sut
بهترین و جدیدترین روش در حال حاضر در بین روشهای کاشت مو، روش میکرو گرافت میباشد. این روش با عارضهی جانبی بسیار خفیف و جراحی سرپایی و کم دردسر است. در این روش با مینیمم زمان نقاهت و بدون درد و هرگونه خونریزی انجام میشود. از مزایای این روش می شود به استفاده از دستگاه تمام اتوماتیک و کاشت تا 14000 تار موی واقعی اشاره کرد.
نوار برداری/ fut
از اولین روش های کاشت مو، روش نوار برداری است. در این روش با برش قسمتهایی از پوست سر در زمان بیهوشی فرد، پیوندها به محل طاسی انتقال داده میشوند. از عوارض جانبی این متد باقی ماندن جای اسکار، دردهای بعد از بهوش آمدن و کم بودن تارهای پیوندی است.
روش fit
این روش نسبت به روش fut از نظر کارشناسان معقولتر است اما عوارض جانبی خاص خود را به همراه دارد. Fit عوارضی مانند درد و خونریزی، نیازمند استراحت طولانیتر بودن، تورم در بعضی قسمتهای صورت را دارد.
عوارض کاشت مو
با پیشرفت روزانه علم و به طبع آن کاهش میزان عوارض کاشت مو در روشهای کنونی، شاهد عوارض جانبی کمتر هستیم. همانطور که کمی قبل توضیح دادیم در روشهای پیشین عوارض زیادی با دوران نقاهت طولانی پیش می آمد. به طور خلاصه عوارض روشهای قدیمی شامل موارد زیر است:
طولانی بودن دوران نقاهت.
نیاز به بیهوشی و قبول کردن عوارض پس از آن.
احتمال درد و خونریزی و تورم در برخی نقاط.
باقی ماندن احتمالی جای اسکار بخیهها.
هزینه کاشت مو
همانطور که گفته شد، از عوامل موثر در انتخاب روش درمانی، فاکتور هزینههای جانبی آن است. در ادامه به ذکر برخی فاکتورهای موثر بر هزینه کاشت مو می پردازیم:
مقدار و تعداد گرافتهای گرفته شده از بانک مو.
لوکیشن کلینیک و نوع تجهیزات مورد استفاده.
میزان شهرت و حسن نام اپراتور.
مساحت طاسی سر که تحت درمان قرار میگیرد.
بررسی نوع ریزش مو.
نکاتی درباره انتخاب کلینیک کاشت مو
از مواردی که باید برای انتخاب کلینیک به آنها توجه کرد میتوان به شاخصههای زیر اشاره کرد:
مدارک معتبر پزشک و اپراتور در قسمتی از مطب که به راحتی دیده شود.
جواز کسب شده از وزارت بهداشت.
میزان رضایتمندی مراجعان.
تجربه کاری اپراتور و انجام کار بصورت کاملا حرفهای.
سخن آخر:
با درنظر داشتن شرایط ذکر شده و کاهش حداکثری عوارض احتمالی، بیشترین میزان تاثیر را میتوان شاهد بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کلینیک تخصصی پوست، مو و زیبایی آنیل مراجعه کنید.